Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Járműberendezés-adatlap a belvízi- és tengeri mozgószolgálati kérelmekhez

• Publikálva: 2017.01.12. 11:37 • Címke: tengeri és belvízi mozgószolgálat, berendezés adatlap, adatlap, formanyomtatvány • Forrás: Frekvencia- és Azonosítógazdálkodási Főosztály

Az adatlapot minden rádióberendezésről ki kell tölteni, amely úszó járművön a tengeri mozgószolgálati frekvenciasávban üzemel.

Az űrlap Acrobat Reader ingyenes szoftverrel (letölthető az www.adobe.com web oldalról) kitölthető.

Természetesen ez az űrlapfajta csak csekély támogatást tud nyújtani (legördülő mezők) a megfelelő kitöltéshez, így az űrlap helyes kitöltése kizárólag a felhasználón múlik.

Regisztrált felhasználók aláírás nélkül nyújthatják be kérelmüket az Adatkapu felületen, míg az Adatkapu-regisztrációval nem rendelkező ügyfeleknek aláírással ellátott kérelmüket a feo@nmhh.hu címre kell megküldeniük.