Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Állandóhelyűállomás-adatlap a belvízi- és tengeri mozgószolgálati kérelmekhez

• Publikálva: 2017.01.12. 11:46 • Címke: tengeri és belvízi mozgószolgálat, állandóhelyű állomás, formanyomtatvány, adatlap • Forrás: Frekvencia- és Azonosítógazdálkodási Főosztály

Az állandóhelyű állomáson létesítendő vagy létesített minden rádióberendezésről egy példány űrlapot kell kitölteni. A kitöltött űrlapot kell csatolni frekvenciakijelölés és rádióengedély kérelemhez.

Az űrlap Acrobat Reader ingyenes szoftverrel (letölthető az www.adobe.com web oldalról) kitölthető.

Természetesen ez az űrlapfajta csak csekély támogatást tud nyújtani (legördülő mezők) a megfelelő kitöltéshez, így az űrlap helyes kitöltése kizárólag a felhasználón múlik.

Regisztrált felhasználók aláírás nélkül nyújthatják be kérelmüket az Adatkapu felületén, míg az Adatkapu-regisztrációval nem rendelkező ügyfeleknek aláírással ellátott kérelmüket a feo@nmhh.hu címre kell megküldeniük.