A Médiatanács 294/2017. (IV. 4.) számú döntése

A Békéscsaba 88,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2016. október 20-án közzétett pályázati felhívásra 2016. november 21-én beérkezett pályázati ajánlatok tartalmi vizsgálata (INTERAX Kft.)

Hatósági döntés dátuma: 2017. április 4.

A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező végzésben foglaltak szerint az Mttv. 59. § (2) bekezdése, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.10.5. pontja alapján felvilágosítást kér az INTERAX Kft. pályázótól a Békéscsaba 88,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre 2016. november 21-én benyújtott pályázati ajánlata tekintetében az alábbiakkal kapcsolatban:

  1. A pályázó részletesen vezesse le, hogy az általa az Mttv. 83. §-ban foglalt közszolgálati célokat szolgáló műsorszámok, műsorelemek minimális aránya tekintetében a Formanyomtatvány III. 1. pontjában megtett vállalását hogyan teljesíti a teljes napi műsoridőben a hétfő, kedd, szerda, csütörtök, illetve pénteki napokon.
  2. A pályázó részletesen vezesse le, hogy az általa a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámok, műsorelemek minimális aránya tekintetében a Formanyomtatvány III. 1. pontjában megtett vállalását hogyan teljesíti az éjszakai órák nélküli (05.00 – 23.00) napi műsoridőben a hétfő, kedd, szerda, csütörtök, illetve pénteki napokon.
  3. A pályázó részletesen vezesse le, hogy az általa a szöveg minimális aránya tekintetében a Formanyomtatvány III. 1. pontjában megtett vállalását hogyan teljesíti az éjszakai órák nélküli (05.00 – 23.00) napi műsoridőben a hétfő, kedd, szerda, csütörtök, illetve pénteki napokon.
  4. A pályázó a „Békéscsabai Napló”, valamint a „Békéscsabai Napló ism.” című műsorszámok tekintetében részletesen fejtse ki, hogy a műsorszámok miként vehetőek az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati műsorszámként, illetve a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámként figyelembe a Pályázati Felhívás 2.5.6.2. pontjában foglaltak fényében.
  5. A pályázó az „Éjszakai zenés válogatás, szerkesztett ismétlésekkel” című műsorszám tekintetében részletesen fejtse ki, hogy a műsorszám miként vehető a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámként figyelembe a Pályázati Felhívás 2.5.6.2. pontjában foglaltak fényében.
  6. A pályázó a „Reggeli zenés információs magazin” című műsorszám tekintetében részletesen fejtse ki, hogy a műsorszám miként vehető a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámként figyelembe a Pályázati Felhívás 2.5.6.2. pontjában foglaltak fényében.