Véleményezhető az Invitel összekapcsolási referenciaajánlat (INRIO) jóváhagyásáról szóló határozattervezet

Közzétéve: 2019. november 21.

Az NMHH közzétette az Invitel összekapcsolási referenciaajánlat (INRIO) jóváhagyásáról szóló határozattervezetét. A határozattervezettel kapcsolatban 2019. december 11-ig bárki megküldheti álláspontját, javaslatát, egyéb észrevételét.

Az Invitel összekapcsolási referenciaajánlat (INRIO) jóváhagyásáról szóló határozattervezetre vonatkozó észrevételeket postai levélben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság címére várjuk (az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény értelmében a hatóság csak az így küldött észrevételeket tudja joghatályosan közöltnek tekinteni). Kérjük ugyanakkor, hogy a könnyebb feldolgozhatóság érdekében a levelek tartalmát e-mailben az inrio@nmhh.hu címre is szíveskedjenek eljuttatni.

Az elektronikus hírközlésről szóló törvény alapján a benyújtott észrevételek nem minősülnek, nem minősíthetők üzleti titoknak.

A határozattervezet és a jóváhagyásra benyújtott INRIO szövege az Egyeztetés referenciaajánlatokról szóló határozattervezetekről menüpontból érhető el.

A referenciaajánlatokkal kapcsolatos eljárások hátteréről bővebben az elektronikushírközlés-szabályozás menüpontban lehet tájékozódni.