Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Tájékoztató, útmutató, ajánlás (segédprogramok az NMHH Adatkapu használatához)

• Publikálva: 2012.02.13. 12:17 • Címke: NMHH Adatkapu • Forrás: Informatikai főosztály

Kedves Ügyfelünk!

A tanúsított Polysys CryptoSigno Interop JAVA API-t használó alkalmazások (HALK, illetve a honlapról elérhető Elektronikus aláírás ellenőrző alkalmazás) futtatását hátrányosan befolyásoló hiba („A2-API Integrity check failed” hibaüzenettel megszakad a működés) továbbra is fennáll a Java 1.6.0 Update14 - 17 verziók közötti futtató környezetek esetében, azonban a gyártó a hibát javította a Java 1.6.0 Update18 verzióban, ezért a Java futtatási környezet megfelelő működéséhez a Java 1.6.0 Update18+ futtató környezet használata javasolt.

A Java 1.6.0 Update14 - 17 verziók közötti futtató környezetek használata esetén a mellékelt dokumentumban írjuk le azokat az eljárásokat, melyekkel az alkalmazások működőképessége fenntartható.
A Java 1.6.0 Update18 és későbbi verziók esetében egyéb teendő nincs, az alapértelmezett beállítások mellett az alkalmazás megfelelően működik.

Köszönjük megértésüket!

A weboldalt 800x600-as felbontásra optimalizáltuk.

Az NMHH Elektronikus aláírás ellenőrző alkalmazása

A böngészőben megjelenő biztonsági figyelmeztetés megszüntetéséhez kérjük, telepítse (lásd Kapcsolódó dokumentumok) az alábbi tanúsítványokat:

 

Az oldalak megtekintéséhez javasolt böngészőverziók, amelyek ingyenesen letölthetők az alábbi linkekről: