Tájékoztató, útmutató, ajánlás (segédprogramok az NMHH Adatkapu használatához)

Legutóbb frissítve: 2012. február 13.

Kedves Ügyfelünk!

A tanúsított Polysys CryptoSigno Interop JAVA API-t használó alkalmazások (HALK, illetve a honlapról elérhető Elektronikus aláírás ellenőrző alkalmazás) futtatását hátrányosan befolyásoló hiba („A2-API Integrity check failed” hibaüzenettel megszakad a működés) továbbra is fennáll a Java 1.6.0 Update14 - 17 verziók közötti futtató környezetek esetében, azonban a gyártó a hibát javította a Java 1.6.0 Update18 verzióban, ezért a Java futtatási környezet megfelelő működéséhez a Java 1.6.0 Update18+ futtató környezet használata javasolt.

A Java 1.6.0 Update14 - 17 verziók közötti futtató környezetek használata esetén a mellékelt dokumentumban írjuk le azokat az eljárásokat, melyekkel az alkalmazások működőképessége fenntartható.
A Java 1.6.0 Update18 és későbbi verziók esetében egyéb teendő nincs, az alapértelmezett beállítások mellett az alkalmazás megfelelően működik.

Köszönjük megértésüket!

A weboldalt 800x600-as felbontásra optimalizáltuk.

Az NMHH Elektronikus aláírás ellenőrző alkalmazása

A böngészőben megjelenő biztonsági figyelmeztetés megszüntetéséhez kérjük, telepítse (lásd Kapcsolódó dokumentumok) az alábbi tanúsítványokat:

 

Az oldalak megtekintéséhez javasolt böngészőverziók, amelyek ingyenesen letölthetők az alábbi linkekről: