Fontos technikai tudnivalók a 900 MHz-es árverés szeptember 27-i konzultációjáról

Közzétéve: 2011. szeptember 23.

A frekvencia-értékesítés folyamatának következő állomásaként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szeptember 27-én konzultációt tart azok számára, akik a dokumentációt előzetesen megvették.

A hatóság nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy az eseményen kizárólag azok vehetnek részt, akik az említett dokumentációval rendelkeznek.

A konzultáció délelőtt 10-12-ig tart, helyszíne az NMHH Rendezvény és Oktatási Központja, Budapest, Fő utca 80.

A pontos kezdés, valamint a zökkenő mentes regisztráció érdekében munkatársaink 9.30-tól várják folyamatosan a résztvevőket. A bejáratnál biztonsági ellenőrzést folytatunk, mely várhatóan 1-2 percet vesz személyenként igénybe.

A hatóság kéri, hogy a dokumentumot megvásárló cégek konzultáción résztvevő képviselői küldjék el nevüket és elérhetőségüket az árveres_2011@nmhh.hu e-mail címre legkésőbb 2011. szeptember 26-án 16-óráig.

A hatóság kéri továbbá, hogy a konzultáción résztvevő személyek hozzák magukkal a képviseleti jogosultságot igazoló iratot (meghatalmazás), valamint személyazonosító okmányukat, mert a konzultáción csak ezek birtokában vehetnek részt.

A rendezvényről hangfelvételt csak a szervező, NMHH jogosult készíteni.