Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

2017.03.08. 15:00 - 16:00

Az Oscar-díjas Mindenki alkotóinak sajtótájékoztatója

• Publikálva: 2017.03.07. 09:07 • Címke: Magyar Média Mecenatúra, Oscar-díj • Forrás: Intézményi Kommunikációs Osztály

Egy év elteltével újabb Oscar-sikernek örülhetünk. Idén Deák Kristóf Mindenki című alkotásával rövidfilm kategóriában hozhatta el az Amerikai Filmakadémia rangos elismerését.

A film a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjának finanszírozásában készült el, ezért az NMHH mint az alkotás támogatója az alkotókat megszólaltató sajtótájékoztatót tart, éppen ott, ahonnan a film világkörüli útjára indult.

A tájékoztatót tartják:

Deák Kristóf rendező

és a

Mindenki stábtagjai

Helyszín: Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola; Budapest, IX. kerület, Bakáts tér 12., tornaterem

Időpont: 2017. március 8., szerda, 15 óra

Érdeklődő megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Kérjük, részvételi szándékát március 7., kedd 16 óráig elektronikusan jelezze az alábbi felületen: