Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Az NMHH Adattár filmadatbázisa

 1. Mozgókép, film leadkép (120x80)Tájékoztató az NMHH Adattár filmadatbázisáról

  A címre vagy a képre kattintva elhagyja az oldalt, és a „Filmadatbázis” szolgáltatás általános ismertetőjét olvashatja el.

 2. Mozgókép, film leadkép (120x80)Filmadatbázis – részletes kereső

  Lekérdezési lehetőség cím, rendező és főszereplő(k) neve, gyártási év, gyártó ország és hatósági határozat szerint.

 3. Mozgókép, film leadkép (120x80)Filmadatbázis – Magyar korhatár-besorolások

 4. Mozgókép, film leadkép (120x80)Filmadatbázis – Külföldi korhatár-besorolások

 5. Mozgókép, film leadkép (120x80)Filmadatbázis – mozifilmek (offline dokumentum)

  Az adatbázisban a Magyarországon 1982 óta bemutatott mozifilmek szerepelnek, amit rendszeresen frissítünk az újonnan forgalmazott alkotásokkal.

Keresés a rovatban

-tól -ig

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30