Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Elektronikus hírközlési szolgáltató/ szolgáltatás bejelentése

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton jelezzük, hogy karbantartási munkálatok miatt 2016. június 21-én (kedden) 10 órától várhatóan 14 óráig az „NMHH Szolgáltatók, szolgáltatások, interfészek nyilvántartása” lekérdező felület nem lesz elérhető.

 1. link-ikon 120x80Szolgáltatók, szolgáltatások, interfészek nyilvántartása, lekérdezése

  Továbblépés az NMHH hírközlési szolgáltatásokról vezetett adatbázis-felületére.

 2. Információ-ikonEljárási tájékoztató elektronikus hírközlési szolgáltató és /vagy szolgáltatás bejelentéséről

  Forrás: Nyilvántartási és tájékoztatási főosztály, Szolgáltatásbejelentési osztálydokumentum

 3. Word fájl, Open Office, dokumentum (120x80)Adatlap elektronikus hírközlési szolgáltató és/vagy szolgáltatás(ok) bejelentésére

  2012.02.13. 12:30 • Forrás: Szolgáltatásbejelentési osztály, Nyilvántartási és tájékoztatási főosztály

 4. Word fájl, Open Office, dokumentum (120x80)Melléklet műsorterjesztési szolgáltatás bejelentése esetén

  2012.02.13. 12:08 • Forrás: Szolgáltatásbejelentési osztály, Nyilvántartási és tájékoztatási főosztály