Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Fedélzeti eszközök

Ajánlott tartalmak

  1. PDF fájl (120x80)Légiforgalmi célú hatósági frekvenciajegyzék

    2015.06.18. 10:32 • Forrás: Frekvencia- és Azonosítógazdálkodási Főosztály

  2. PDF fájl (120x80)Légügyi megállapodás („Megállapodás a légiforgalmi célú frekvenciák kijelölésére, engedélyezésére, valamint a légiforgalmi célú hatósági frekvenciajegyzék készítésére vonatkozó összehangolt hatósági feladatokról”)

    2015.06.18. 10:28 • Forrás: Frekvencia- és Azonosítógazdálkodási Főosztály

  3. PDF fájl (120x80)Tájékozató a pilóta nélküli légijármű-rendszerek (UAS) által felhasználható frekvenciák használatáról, engedély kötelezettségéről és az engedélyezési eljárásról

    2014.10.03. 09:20 • Forrás: Frekvencia- és Azonosítógazdálkodási Főosztály, Spektrumgazdálkodási Osztály