Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Ügyfélszolgálat, ügyféltájékoztatás

 1. Kapcsolati információk (120x80)Az NMHH központi elérhetőségei

  Forrás: Ügyfélkapcsolati és tájékoztatási osztály, Kommunikációs igazgatóság

  Az NMHH központi Ostrom utcai és Visegrádi utcai épületének, központi ügyfélszolgálatának adatai.

 2. Kapcsolati információk (120x80)Ügyfélszolgálataink elérhetőségei és nyitvatartási rendje

  Forrás: Kommunikációs igazgatóság, Ügyfélkapcsolati és tájékoztatási osztály

  A budapesti központi, illetve a vidéki ügyfélfogadó irodáink kapcsolati adatai.

 3. link-ikon 120x80Az NMHH eljárási tájékoztatói

  Az alábbi oldalon megtalálja valamennyi, eljárásokkal kapcsolatos tájékoztatónkat. A keresést azt követően az eljárás típusára utaló kifejezés használatával szűkítheti.