Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Kiadványok, tanulmányok, elemzések, ajánlások, szoftverek, alkalmazások

Letöltőközpont

Sajtóanyagok, előadások anyagai

Prezentációk almenükép 80x64

Az NMHH és a Médiatanács (valamint jogelőd szerveik) által kiadott sajtóanyag, vezetőik által megtartott előadások elektronikus segédanyagai.

Kiadványaink

Dokumentáció ikon (80x64)

Az NMHH, a Médiatanács kiadásában, gondozásában, nyomtatásban és/vagy elektronikus formában megjelent könyvek, időszakos kiadványok, tájékoztatók.

Tanulmányok, elemzések

Tanulmányok, elemzések illusztráció (80x64)

Piacelemzési szakmai háttéranyagok, piackutatások és tanulmányok, műsorfigyelés és -elemzés, hírközléspiaci gyorsjelentések.

Piackutatások

Piackutatás almenükép (80x64)

A lakossági és üzleti távközlési szolgáltatások (vezetékes- és mobiltelefon, internet, televízió) használatával kapcsolatos felmérések.

Ajánlások

Ajénlások almenükép (80x64)

A Médiatanács, a média- és hírközlési biztos és az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ajánlásaival kapcsolatos anyagok.

Szoftverek, alkalmazások

Szoftverek almenükép (80x64)

A rovat tartalma: hanganyag-rögzítő program, audió-videó digitális rögzítő, adástükőr-szerkesztő, Windows Média Vágó, PCHIF-szoftver és NMHH-s biztonsági tanúsítványok.

Klasszifikációs piktogramok

Korhatári karikák és gyermekbarát pikto (80x64)

A Médiatanács által elfogadott új korhatári karikák és a gyermekbarát piktogram képernyőre illeszthető, maszkolt, tga-formátumú változatai (médiaszolgáltatók számára).

Segítünk a tájékozódásban (kiadványaink)