Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

NATO-kapcsolat

 1. Szervezeti egységek (org chart – 120x80)A NATO Polgári-katonai Spektrum Képesség Panel (CaP 3) összetétele és működése

  Forrás: Spektrumgazdálkodási és NATO osztály

  A NATO Polgári-Katonai Spektrum Képesség Panel (CaP3) szervezetében a magyar katonai és a polgári képviseletet is az NMHH Hivatala látja el.

 2. Ikon – határozat, szerződés (120x80)NATO Közös Polgári-katonai Frekvenciaegyezmény

  Forrás: Spektrumgazdálkodási és NATO osztály

  Az NJFA a NATO európai tagállamaiban folytatandó egységes katonai frekvenciahasználat érdekében harmonizált NATO-frekvenciasávokat határoz meg.

 3. NATo alternatív logo ikonsablonnal (120x80)A NATO Nemzeti Rádiófrekvencia Hivatal (NARFA) nemzeti hatósági feladatai

  Forrás: Spektrumgazdálkodási és NATO osztály

  A VRFGF biztosítja a katonai frekvencia-használatban a NATO követelmények érvényesítését és kapcsolatot tart a NATO központi frekvenciagazdálkodási szervével (SC3IB)