Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Adatszolgáltatás

Eljárási tájékoztatók

Információ almenükép (80x64)

Hírközlési szolgáltatások megfelelőség-igazolása és postai szolgáltatók adatszolgáltatása.

Adatszolgáltatási határozatok, felhívások

Felhívások almenükép (80x64)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kibocsátott adatszolgáltatási felhívások, határozatok és tájékoztatók.

Letölthető dokumentumok

Letöltés almenükép (80x64)

Az adatszolgáltatási eljárásokkal kapcsolatos hasznos, letölthető dokumentumok.

Minősített tanúsítványok

Minősített tanúsítványok (80x64px)

A NISZ Zrt. Kormányzati Hitelesítés Szolgáltató által kiadott minősített tanúsítványokkal rendelkező NMHH-munkatársak.