Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A 900 MHz-es frekvenciasáv blokkjaira kiírt árverés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala kétfordulós nemzetközi árverést hirdetett a 900 MHz-es frekvenciasávban nyújtható GSM-, IMT/UMTS, WiMAX- vagy LTE-rendszerű rádió-távközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultság megszerzése tárgyában.

Hírek, közlemények

Hírek, közlemények kis leadkép (80x64)

A 900 MHz-es árveréssel kapcsola- tos eseményekről, történésekről kiadott híranyagaink.

Dokumentumok

Dokumentáció ikon (80x64)

A 900 MHz-es árverés hirdet- ménye, kiírása, a hatósági határozatok és egyéb anyagok.

Adatnyilvántartási rendszer (FMS)

Adatnyilvántartás, adatbázis ikon (80x64)

Az NMHH a jobb ügyfélkiszolgálá- sért frekvenciagazdálkodási in- formatikai rendszert működtet.

Kapcsolat

Kapcsolat kis leadkép-ikon (80x64)

A kiíró a pályázók számára az alábbi kapcsolattartási lehetőségeket biztosítja.