Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Piacelemzési eljárások

Az ügyfelek piacelemzéssel kapcsolatos észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk: piacelemzes[kukac]nmhh.hu

  1. Piacelemzés leadkép (120x80)Január 1-jétől változik a helyhez kötött hívásvégződtetés szolgáltatás díja

    Forrás: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke, Módszertani és piacelemzési főosztály

    2014. január 1-jével hatályba lépett az egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban nyújtott hívásvégződtetés forgalmi szolgáltatás 0,40 Ft/perc mértékű díja.

  2. Piacelemzés leadkép (120x80)A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság piacelemzési feladatai

    Forrás: Piacelemzési osztály, Módszertani és piacelemzési főosztály

    Az elektronikus hírközlési szektor közgazdasági szabályozása döntő részben a piacelemzési eljárásokhoz kapcsolódóan történik.