Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Piacelemzési eljárási dokumentumok

A Piacelemzési eredmények összefoglaló táblái és a Piacelemzési dokumentumtár című menüpontok alatt (lásd az alábbi dokozkákat és a jobb oldali hasábot) a piacelemzési projektciklusok során az érintett piacokon kijelölt kötelezett szolgáltatókat, illetve a kirótt kötelezettségeket gyűjtöttük össze táblázatos formában.

Piacelemzési eredmények

Piacelemzés kis leadkép (80x64)

Az első (2004–2005), a második (2006–2008), a harmadik (2009–2011) és a jelenlegi, negyedik projektciklusban hozott határozatokat, a piac, a JPE-szolgáltató és a kiszabott kötelezettség nevét és megjelölését tartalmazó táblázataink.

Piacelemzési dokumentumtár

Piacelemzés kis leadkép (80x64)

A piacelemzési dokumentumtár táblázatos formában, piacelemzési ciklusonként, illetve piaccsoportonkénti bontásban gyűjti össze a piacelemzési eljárással kapcsolatos legfontosabb, üzleti titkokat nem tartalmazó dokumentumokat.