Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének rendeletei

RSS-ikon 20x20 Iratkozzon fel a „Jogszabályok” rovat RSS-csatornájára!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke az Alaptörvény T) cikk (2) bekezdésében, továbbá az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 182. § (3) bekezdésében, a műsorterjesztés és a digitális átállás szabályairól szóló 2007. évi LXXIV. törvény 53. § (1)-(2) bekezdésében, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 206. § (1) bekezdésében és a mozgóképről szóló 2004. évi II. törvény 38. §-ban kapott felhatalmazás alapján rendeletet alkot.

Kihirdetett/hatályos rendeletek

Hatályos ikon (80x64)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének kihirdetett, hatályba lépett rendeletei.

Társadalmi egyeztetés alatt…

NMHH rendeletek társadalmi egyeztetés alatt (80x64)

Az NMHH ezen az oldalon teszi közzé a társadalmi egyeztetés alatt álló rendelet-tervezeteket.

Hatályukat vesztett rendeletek

NMHH-rendeletek hatályon kívül (80x64)

Itt megtekintheti a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének hatályon kívül helyezett rendeleteit.

Egyeztetett rendelet-tervezetek

NMHH-rendeletek – egyeztetett (80x64)

Az egyeztetett rendelet-tervezetek a közzétételtől számított egy évig tekinthetők meg a honlapon.