Magyar Média Mecenatúra: tizennyolcmillió forint televíziók és rádiók műszaki fejlesztésére

Közzétéve: 2012. szeptember 28.

Három rádiónak és három televíziónak ítélt meg összesen 18 millió forintos támogatást műszaki fejlesztésre a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerdai ülésén.

[MTI-hír]

A műszaki fejlesztést célzó pályázat második fordulójában három televízió átlagosan 4,5 millió forintot, három rádió átlagosan 1,5 millió forint támogatást nyert el a Magyar Média Mecenatúra keretében.

Stúdiótechnika (587x240)

A médiatanács célja a pályázattal az, hogy lehetővé tegye a szolgáltatók folyamatos, színvonalas és minőségi működését, és támogassa a szükséges stúdiótechnikai háttér kialakítását – olvasható a dokumentumban.

A tájékoztatás szerint a pályázat többfordulós, a következő beadási határidő október 4. További információ a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap honlapjának támogatási terület menüpontja alatt található.

A honlapon olvasható adatok szerint a pályázat első fordulójában, szeptember 5-én a médiatanács 8 pályázatot összesen mintegy 26 millió forint támogatásban részesített. Az idei keretösszeg 100 millió forint, ebből még 55 millió forint vár kiosztásra.