Rendszeres hírlevelet indít az NMHH. Iratkozzon fel rá!

Közzétéve: 2013. május 27.

null
Elindította hírlevél szolgáltatását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A hírlevél egy kiegészítő jellegű, ám nagyon fontos eszköz az NMHH kommunikációs repetoárjában: az nmhh.hu-n keresztül feliratkozó felhasználóinkat közvetlenül, elektronikus levélben tájékoztatjuk majd a legfontosabb híreinkről vagy éppen aktuális eseményeinkről. Hírleveleinkre a http://nmhh.hu/hirlevel címen elérhető oldalon keresztül tud feliratkozni.

Ahogyan weboldalunk létrehozásánál, úgy a hírlevélrendszer kialakításánál is megpróbáltuk messzemenőkig figyelembe venni azt, hogy az NMHH-val kapcsolatban álló ügyfelek, partnerek, szolgáltatók, felhasználók különböző csoportjainak más-más tartalmakra, információkra van szükségük.
Ezért kezdésként négyféle hírlevelet indítunk a következő elnevezésekkel:

Az egyes hírlevelekre úgy lehet feliratkozni, ha a felhasználó a http://nmhh.hu/hirlevel oldalon rákattint az őt érdeklő hírlevél oldalára, és ott megadja nevét és e-mail címét. Egy felhasználó több hírlevélre is feliratkozhat.

Az általános hírlevelet elsősorban a hírközlési- és médiaszolgáltatásokat igénybe vevő előfizetőknek, felhasználóknak, nézőknek, hallgatóknak, azaz a nagyközönségnek ajánljuk, és tartalmát is úgy állítjuk majd össze, hogy az őket érintő legfrissebb híreket kapják meg tőlünk e-mailben.

A szakmai hírlevél főként az elektronikus hírközlési szolgáltatások piacán szolgáltatóként jelen lévő, az NMHH-val szolgáltatóként kapcsolatban álló személyeknek, szervezeteknek szól majd, megszerkesztésénél az ő információ-igényük kielégítését tartjuk majd szem előtt.

A Médiatanács-hírlevél értelemszerűen a médiapiaci szereplőket és a médiaszolgáltatások felhasználóit tájékoztatja majd rendszeres időközönként a legfrissebb hírekről, hatósági döntésekről.

Végül a sajtóhírlevél azoknak szól, akik az NMHH-val kapcsolatos híreket újságírói minőségükben továbbítják a szélesebb közvélemény felé. Ajánljuk mindazoknak, akik az NMHH Kommunikációs igazgatóságának elektronikuslevélcím-listáján már szerepelnek, sajtóközleményeinket jelenleg is rendszeresen megkapják. A sajtóhírlevél mint szolgáltatás beindítása nem azt jelenti, hogy a továbbiakban közleményeinket csak ilyen módon kívánjuk eljuttatni a sajtónak. Az eddigi gyakorlat fennmarad, a sajtóhírlevélben viszont esetenként vagy heti, kétheti rendszerességgel igyekszünk majd összefoglalni azokat a legfrissebb híreinket, amelyek a sajtó munkatársait hírértékük miatt érdekelhetik.