Hirdetmény a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciapályázat dokumentáció-tervezetének közzétételéről

Közzétéve: 2014. április 17.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (a továbbiakban: Kiíró) az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 40/A. § (1) bekezdése alapján a mai napon közzétette a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok megszerzését szolgáló pályázat kiírási dokumentációjának (a továbbiakban: Dokumentáció) tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság internetes honlapján, valamint az 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. szám alatt található hirdetőtábláján.

A Dokumentáció tervezetének közzétételétől számított húsz (20) napon belül, 2014. május 7-ig bárki írásban megküldheti a Kiíró részére a Dokumentáció tervezetére vonatkozó álláspontját, javaslatát, egyéb észrevételét (a továbbiakban: észrevétel).

Az észrevételeket írásban postai úton vagy személyes átadással lehet eljuttatni a Kiíró 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. címére, illetve az 1376 Budapest, Pf. 997. postacímére. Az észrevételeket elektronikus levél útján is meg lehet küldeni a mobilfrekvencia@nmhh.hu e-mail címre.