Közlemény frekvenciaterv közzétételéről: országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló kereskedelmi rádiós adóhálózat

Közzétéve: 2016. augusztus 2.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala tájékoztatja az érdekelteket, hogy a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 49. § (5) bekezdésének megfelelően, 2016. augusztus 10. és 2016. augusztus 24. napja között közzéteszi az országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló kereskedelmi rádiós adóhálózat frekvenciatervét.

A médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1133 Budapest, Visegrádi utca 106. szám alatti ügyfélszolgálati irodájában, ügyfélfogadási időben lehet megtekinteni 2016. augusztus 10. és 2016. augusztus 24. napja között.

Az Mttv. 49. § (5) bekezdése alapján a frekvenciaterv közzététele alatt és a lezárását követő további öt napon belül a frekvenciatervre bárki írásban – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához címzett – észrevételt tehet.

Jelen közlemény hirdetményi úton és a mediatanacs.hu honlapon 2016. augusztus 2. napján került közzétételre.

Az országos kereskedelmi rádiós adóhálózat főbb műszaki és földrajzi paramétereit tartalmazó táblázat a Kapcsolódó dokumentumok címszó alatti linken érhető el.