A Mosonmagyaróvár 90,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

Közzétéve: 2021. március 12.

A pályáztatás aktuális helyzete

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Mosonmagyaróvár 90,9 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. március 12-én került közzétételre.

A Hivatal a Mosonmagyaróvár 90,9 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel, a járványügyi helyzet miatt 2021. március 25-én nem tartja meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. március 25-tól március 30-ig írásban bárki kérdést intézhet a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehet. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest, Ostrom utca 23-25. szám alatti címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehet megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszol, szükséges megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Mosonmagyaróvár 90,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatásának dokumentumai

  1. ElőkészületekMosonmagyaróvár 90,9 MHz