A Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2021. augusztus 4.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. március 12-én került közzétételre.

A Hivatal a Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel, a járványügyi helyzet miatt 2021. március 25-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. március 25-tól március 30-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest, Ostrom utca 23-25. szám alatti címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni.

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2021. április 9-én hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2021. június 7-én 10.00-13.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 763/2021. (VII. 27.) számú határozatával megállapította a pályázati eljárás eredménytelenségét.

A Berettyóújfalu telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Berettyóújfalu)
  2. Pályázati/árverési eljárásKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Berettyóújfalu)
  3. EredményhirdetésKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Berettyóújfalu)