A Budapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2022. január 10.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Budapest - Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. április 23-án került közzétételre.

A Hivatal a Budapest - Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel, a járványügyi helyzet miatt 2021. május 4-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. május 4-től május 9-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszol, szükséges volt megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2021. május 21-én hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2021. június 21-én 10.00-13.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 867/2021. (IX. 7.) számú határozatával döntött a pályázati eljárás eredményességéről és nyerteséről.

A Budapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatásának dokumentumai

  1. ElőkészületekBudapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  2. Pályázati/árverési eljárásBudapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  3. EredményhirdetésBudapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek