Az NMHH Elnöke közzétette az országos belföldi tudakozó szolgáltatás egyetemes szolgáltatáselemként való fenntartásának indokoltságáról elvégzett vizsgálatának eredményét

Közzétéve: 2021. augusztus 12.

A vizsgálat eredményével kapcsolatos észrevételek 2021. szeptember 13-ig nyújthatók be.

Tárgy: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének az országos belföldi tudakozó fenntartásának indokoltságáról szóló vizsgálata (A vizsgálat teljes szövegét a jobb oldalt elérhető PDF-dokumentum tartalmazza.)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Hatóság) Elnöke az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos részletes szabályokról szóló 19/2020. (XII. 18.) NMHH rendelet 24.§-ában foglaltak szerint közzéteszi az országos belföldi tudakozó szolgáltatás fenntartásának indokoltságáról szóló vizsgálatát.

A szolgáltatók a Hatóság honlapján való közzétételt (2021. augusztus 12.) követő 30 napon belül elektronikus levélben észrevételt tehetnek az egyetemes@nmhh.hu e-mail címen. Amennyiben valamely szolgáltató nem járul hozzá személyének a szolgáltatók észrevételeit és az azzal kapcsolatos hatósági álláspontot összefoglaló dokumentumban („Összefoglaló dokumentum”) való szerepeltetéséhez, kérjük, hogy az észrevételeit tartalmazó elektronikus levélben külön jelezze. Ebben az esetben a szolgáltató észrevételei a kérdés feltevőjének megnevezése nélkül kerülnek feltüntetésre az Összefoglaló dokumentumban.