A Szombathely telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2022. március 10.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján pályázati felhívás előkészítése céljából elfogadta a Szombathely telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. december 16. napján került közzétételre.

A Hivatal a Szombathely telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást a járványhelyzet miatt 2021. december 27-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. december 27-től 2022. január 1. napjáig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest, Ostrom utca 23-25. szám alatti címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett benyújtani.

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2022. január 14-én, hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2022. február 14. napján 10.00-13.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 245/2022. (III. 8.) számú határozatával megállapította a pályázati eljárás eredménytelenségét.

A Szombathely telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekSzombathely telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  2. Pályázati/árverési eljárásSzombathely telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  3. EredményhirdetésA Szombathely telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség