A Székesfehérvár telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2022. július 29.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati felhívás előkészítése céljából a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. december 23. napján került közzétételre.

A Hivatal a Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel a járványügyi helyzet miatt 2022. január 4-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2022. január 4-től január 9-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszolt, szükséges volt megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2022. január 21-én hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2022. február 21-én 13.00-14.30 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 410/2022. (V. 3.) határozatával döntött a pályázati eljárás eredményességéről és nyerteséről.

A Székesfehérvár telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekSzékesfehérvár telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  2. Pályázati/árverési eljárásSzékesfehérvár telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  3. EredményhirdetésSzékesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség