Az NMHH Elnöke közzétette az egyetemes szolgáltatás elérhetőségével és megfizethetőségével kapcsolatos vizsgálatra vonatkozó szolgáltatói észrevételekkel kapcsolatos hatósági álláspontot és a végleges vizsgálatot

Közzétéve: 2022. október 12.

Tárgy: Az egyetemes szolgáltatás elérhetőségével és megfizethetőségével kapcsolatos vizsgálatra vonatkozó szolgáltatói észrevételekkel kapcsolatos hatósági álláspont és végleges Vizsgálat.

Az NMHH Elnöke közzétette az egyetemes szolgáltatás elérhetőségével és megfizethetőségével kapcsolatos Vizsgálatra vonatkozó szolgáltatói észrevételekkel kapcsolatos hatósági álláspontot tartalmazó Összefoglaló dokumentumot és a végleges Vizsgálati dokumentumot.

A szolgáltatók a Vizsgálat Hatóság honlapján való közzétételét (2022. június 30.) követő 30 napon belül észrevételt tehettek. A megadott határidőig három észrevétel érkezett.

Az észrevételekre adott hatósági álláspontot tartalmazó Összefoglaló dokumentumot és az elfogadott szolgáltatói észrevételek nyomán módosított, az egyetemes szolgáltatás elérhetőségével és megfizethetőségével kapcsolatos végleges Vizsgálati dokumentumot a jobb oldalt elérhető PDF-dokumentumok tartalmazzák.