Az NMHH Elnöke közzétette a nyilvános telefonállomások egyetemes szolgáltatáselem fenntartásának indokoltságával kapcsolatos vizsgálat eredményét

Közzétéve: 2024. augusztus 21.

Tárgy: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének a nyilvános telefonállomások egyetemes szolgáltatáselem fenntartásának indokoltságával kapcsolatos vizsgálata (19/2020. NMHH rendelet 23. § szerinti vizsgálat) (A vizsgálat teljes szövegét a kapcsolódó tartalmak alatt elérhető PDF-dokumentumok tartalmazzák akadálymentes és nem akadálymentes formában.)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Hatóság) Elnöke az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos részletes szabályokról szóló 19/2020. (XII. 18.) NMHH rendelet 24. § (1) bekezdésében foglaltak szerint közzéteszi a nyilvános telefonállomások egyetemes szolgáltatáselem fenntartásának indokoltságával kapcsolatos vizsgálatot.

A Hatóság honlapján való közzétételt (2024. augusztus 21.) követő 30 napon belül az elektronikus hírközlési szolgáltatók észrevételt tehetnek elektronikus levélben az egyetemes@nmhh.hu e-mail címen. Amennyiben valamely észrevételező nem járul hozzá személyének az észrevételeket és az azzal kapcsolatos hatósági álláspontot összefoglaló dokumentumban („Összefoglaló dokumentum”) való szerepeltetéséhez, kérjük, hogy az észrevételeit tartalmazó elektronikus levélben külön jelezze. Ebben az esetben az észrevételező észrevételei az észrevételező megnevezése nélkül kerülnek feltüntetésre az Összefoglaló dokumentumban.