Megtartotta a nyilvános meghallgatást az NMHH a 3400-3800 MHz frekvenciasáv hasznosításáról

Közzétéve: 2014. december 5.

null

34003800_konzultacio_587x391px.jpg

A frekvenciasáv hasznosításával kapcsolatos eljárási kérdésekről beszélt Karl Károly, az NMHH Hírközlésfelügyeleti Főosztályának vezetője | Fotó: Sebestyén Gábor

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2014. december 4-én nyilvános meghallgatást tartott a 3400-3800 MHz frekvenciasáv jövőbeni hasznosításával kapcsolatos terveiről, a szabályozási környezetről és a tervezett eljárás folyamatáról.

A nyilvános meghallgatás szakmai fórummal egészült ki, amelyen a frekvenciasáv felhasználásával nyújtott szolgáltatásokhoz szükséges berendezésekről tartottak előadást a gyártó cégek, ezzel is segítve a jelenlévő szolgáltatók felkészülését, a frekvenciasáv használatával kapcsolatos terveik megalapozását.

A szakmai fórumon előadást tartottak az Ericsson Magyarország Kft., a Kapsch BusinessCom Kft., a Huawey Technologies Hungary, a ZTE Hungary Kft., valamint a Carant Antenna Kft. képviselői.

A nyilvános meghallgatásról összefoglaló készül, ezt és az elhangzott prezentációkat 30 napon belül megjelentetjük honlapunkon.