A Médiatanács 1313/2016. (XI. 15.) számú döntése

A Médiatanács által a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására 2016. április 14-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Hatósági döntés dátuma: 2016. november 15.

null
  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy a honlapján és hirdetményi úton a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására 2016. április 14-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja és a Pályázati Felhívás 1.12.3.1. b) pontja alapján megállapítja, hogy a pályázati eljárás nyertesei
    • a Karcag vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a KUN-MÉDIA Kft. pályázó,
    • Kiskunfélegyháza vételkörzethez kapcsolódó elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a Mosoly Média Kft. pályázó.
  3. A Médiatanács a KUN-MÉDIA Kft. pályázó 2016. június 13-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Karcag vételkörzetű helyi kisközösségi médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a Mosoly Média Kft. 2016. június 13-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Kiskunfélegyháza vételkörzetű helyi kisközösségi médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  5. A Médiatanács a 2. - 4. pontban szereplő döntéseinek a nyertessé nyilvánított pályázókkal történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötésre irányuló eljárást.
  6. A Médiatanács döntéseit a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.