A Székesfehérvár telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2021. március 30.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati felhívás előkészítése céljából a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2020. november 20-án került közzétételre.

A Hivatal a Székesfehérvár telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel, a járványügyi helyzet miatt 2020. december 1-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2020. december 1-től december 6-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszol, szükséges volt megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2020. december 18-án, hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2021. január 27-én 10.00-13.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 182/2021. (III. 10.) számú határozatában foglaltak szerint döntött a pályázati eljárás eredményességéről és nyerteséről.

A Székesfehérvár telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Székesfehérvár)
  2. Pályázati/árverési eljárásKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Székesfehérvár)
  3. EredményhirdetésKisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Székesfehérvár)