A Médiatanács 182/2021. (III. 10.) számú döntése

A Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2020. december 18-án közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Hatósági döntés dátuma: 2021. március 10.

  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy a Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2020. december 18-án megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja szerint megállapítja, hogy a Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára megindított pályázati eljárás nyertese a pályázati felhívás 1.12.3.5. pontja alapján a Lánczos Kornél Gimnázium pályázó.
  3. A Médiatanács az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján a Lánczos Kornél Gimnázium Székesfehérvár telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a 2. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított Lánczos Kornél Gimnázium pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötési eljárást.
  5. A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.