A Budapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2021. április 19.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 49. § (1) bekezdése alapján felkérte a Hivatalt a Budapest – Astoria (belváros) médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására. A kidolgozott frekvenciatervet a Hivatal az Mttv. 49. § (5) bekezdése alapján közzétette. A Médiatanács az Mttv. 49. § (6) bekezdése alapján a kidolgozott frekvenciatervet jóváhagyta, és a pályázati felhívás előkészítése céljából az Mttv. 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. január 15-én került közzétételre.

Az NMHH Hivatala a Budapest – Astoria (belváros) médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel a járványügyi helyzet miatt 2021. január 28-án nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. január 28-tól február 3-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni.

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2021. február 12-én hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2021. március 17-én 10.00-13.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 280/2021. (IV. 13.) számú számú határozatával megállapította a pályázati eljárás eredménytelenségét.

Budapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekBudapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  2. Pályázati/árverési eljárásBudapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  3. EredményhirdetésBudapest-Astoria (belváros) telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség