A Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2022. május 26.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati felhívás előkészítése céljából a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Gyöngyös telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2022. január 20-án került közzétételre.

A Hivatal a Gyöngyös telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást a járványhelyzet miatt 2022. január 31-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2022. január 31-től február 5-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett benyújtani.

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2022. február 11-én, hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2022. március 16-án 10.00-12.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 386/2022. (IV. 26.) számú határozatával döntött a pályázati eljárás eredményességéről és nyerteséről.

A Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  2. Pályázati/árverési eljárásGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  3. EredményhirdetésGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség