Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség – közlemény a pályázati felhívás-tervezet nyilvános meghallgatásáról

Közzétéve: 2022. január 20.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati felhívás előkészítése céljából a médiaszolgáltatásokról és tömegkommunikációról szóló 2010. CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Gyöngyös telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2022. január 20-án közzétett.

A Hivatal a Gyöngyös telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást a járványhelyzet miatt 2022.január 31-én nem tartja meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2022. január 31-től február 5-ig írásban bárki kérdést intézhet a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehet. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehet megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszol, szükséges megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).