Az NMHH Elnöke közzétette az egyetemes szolgáltatás elérhetőségének biztosítására és a megfizethető árú egyetemes szolgáltatás biztosítására kijelölt egyetemes szolgáltatókról szóló tájékoztatókat

2022. december 19.

A 19/2020. (XII. 18.) NMHH rendelet 4. melléklet szerinti jogosultság igazolásával összefüggésben kiadott tájékoztató teljes szövegét legkésőbb az egyetemes szolgáltatásnyújtás megkezdésével egyidejűleg az egyetemes szolgáltatók a honlapjukon is közzéteszik.

Az egyetemes szolgáltatás elérhetőségének biztosítására vonatkozó tájékoztató tartalmazza az egyetemes szolgáltatás elérhetőségének biztosítására kijelölt egyetemes szolgáltatók listáját földrajzi számozási körzetenként, valamint az egyetemes szolgáltatási kötelezettség részletes tartalmát.

A megfizethető árú egyetemes szolgáltatás biztosítására vonatkozó tájékoztató tartalmazza a megfizethető árú egyetemes szolgáltatás biztosítására kijelölt egyetemes szolgáltatók listáját földrajzi számozási körzetenként, valamint az egyetemes szolgáltatási kötelezettség részletes tartalmát.

A tájékoztatók teljes szövege a kapcsolódó tartalmak között, illetve a Helyhez kötött internet és telefon című rovatunkban érhetők el.