Az NMHH Elnöke közzétette a földfelszíni analóg rádió műsorszórási nagykereskedelmi piacról szóló határozattervezetét

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének PS/28744-3/2022. számú határozattervezete (18/2003. piac)

Közzétéve: 2022. december 21.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének PS/28744-3/2022. számú határozattervezete (18/2003. piac)

(A határozattervezet teljes szövegét a jobb oldalon látható, „Kapcsolódó dokumentumok” dobozból elérhető PDF-dokumentum tartalmazza.)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 40.§-ban foglalt kötelezettségének eleget téve közzéteszi az „Országos földfelszíni analóg rádió műsorszórási szolgáltatás nagykereskedelmi piac”-ra (18/2003. piac) vonatkozó határozattervezetét.

Akinek jogát vagy jogos érdekét a határozat érintheti, a tervezettel kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Hatóság) honlapján való közzétételt (2022. december 21.) követő 30 napon belül írásban észrevételt tehet.

Az észrevételeket választása szerint a https://adatkapu.nmhh.hu címen elérhető elektronikus infrastruktúra igénybevételével, a Nyilatkozattételi űrlapon keresztül elektronikus ügyintézés keretében, vagy a Szolgáltató által igénybevehető egyéb elektronikus ügyintézés keretében, vagy cégszerűen aláírva postai úton, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökéhez címezve kizárólag a megjelölt időpontig lehet benyújtani, a Hatóság csak ezen észrevételeket tudja joghatályosan közöltnek tekinteni.

Kérjük ugyanakkor, hogy a fenti módon a Hatóság részére eljuttatott észrevételeket, javaslatokat a könnyebb feldolgozhatóság érdekében a 18_2003_piac@nmhh.hu címre is szíveskedjenek eljuttatni.

Felhívjuk az észrevételezők figyelmét, hogy az Eht. 33. § (4) bekezdése alapján a benyújtott észrevételek nem minősülnek, nem minősíthetők üzleti titoknak.

A határozattervezetben üzleti titokként megjelölt adatok a PS/28744-2/2022. számú határozattervezetben szerepelnek.