Az Óbudai Egyetem hírközlési laborjának átadója

Az esemény helyszíne: Óbudai Egyetem, Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar, Híradástechnikai Intézet, „A” épület, 1. emeleti Tanácsterem
1084 Budapest, Tavaszmező u. 15-17.
Az esemény időpontja: 2019. október 18.
10:00–10:00

Harmadszor ad át hírközlési labort szakképzési intézményben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, amelyet az Óbudai Egyetem vesz át. Az NMHH-nak ugyanaz a célja a hírközlési laborokkal, mint a 2012 óta tizenegy alkalommal átadott médiaműhelyekkel: kortárs, a világ legjobb oktatási intézményeivel is versenyképes technológiát biztosítani a diákok számára. A hírközlési labor kialakításának és felszerelésének költségeit teljes mértékben az NMHH biztosítja.

Az eseményen beszédet mond

  • Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke,
  • Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora.

A program:

  • 9 óra 30 perctől regisztráció
  • 10 órától beszédet mond prof. dr. habil. Kovács Levente és dr. Karas Monika, majd aláírják a támogatási megállapodást

Érdeklődő megjelenésükre feltétlenül számítunk. A hírközlési labor átadásával kapcsolatos interjúra előzetes egyeztetés után lesz lehetőség, ahol a sajtó képviselői Karas Monikát, Kovács Leventét, illetve az Óbudai Egyetem egyik hallgatóját kérdezhetik.

Kérjük, interjúigényét előre jelezze a sajto@nmhh.hu címen, részvételi szándékát pedig október 17-én csütörtök 16 óráig elektronikusan rögzítse itt, ezen a felületen, a Regisztráció gomb használatával.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztráció hiányában a rendezvény nem látogatható.

Előadók

  • Kovács Levente rektor Óbudai Egyetem
  • Karas Monika elnök Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság