A Médiatanács 833/2012. (V. 9.) számú határozata

A T-8/2012 számú előterjesztésben rögzített feladatok végrehajtási intézkedései

Hatósági döntés dátuma: 2012. május 9.

null

A Médiatanács elfogadja a közszolgálati célú műsorszámok támogatását célzó pályázati felhívásokat érintő cselekvési tervet, amelynek keretében:

1) A 796/2012. (V. 2.) számú határozatával elfogadott beadási szakaszban lévő 2012. évi ún. 3 filmes pályázati felhívások esetében felhívja az Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét, hogy a vonatkozó támogatási szerződéseket a felhívások szerint – a koordinációs egyeztetés mellett – készítse el, és terjessze elő legkésőbb a bizottság ajánlásával egyidejűleg. Felhívja a támogatási vezérigazgató-helyettest, hogy a jövőben kiírandó filmes támogatások esetében is ennek megfelelően szövegezze meg a pályázati felhívásokat.

2) A bírálati szakaszban lévő TVFILM2012 pályázati eljárás esetében felhívja a Támogatási terület vezérigazgató-helyettesét, hogy a 794/2012. (V. 2.) számú határozatnak megfelelően készítse el a vonatkozó támogatási szerződést és koordinációs egyeztetést követően terjessze elő legkésőbb a bizottság ajánlásával egyidejűleg; továbbá vizsgálja meg a TVFILMTERV2012 pályázati felhívást és koordinációs egyeztetést követően a vonatkozó támogatási szerződésblankettát terjessze elő legkésőbb a bizottság ajánlásával egyidejűleg.

3) Az ellenőrzési szakaszban lévő 2011. évi 3 filmes pályázati eljárások esetében felhívja az Alap Támogatási területének vezérigazgató-helyettesét, hogy az érvényben lévő támogatási szerződések módosításának tervezetét készítse el és a koordinációs egyeztetést követően terjessze elő, és a szerződésmódosításokat a jelen határozat keltétől számított három hónap alatt végezze el; egyidejűleg vizsgálja meg a TVFILMTERV2011 számú pályázati eljárás esetében is a szerződésmódosítás indokoltságát és amennyiben szükséges, úgy a koordinációs egyeztetést követően terjessze elő.