A Médiatanács 1157/2012. (VI. 27.) számú határozata

Az Általános Pályázati Feltételek módosításáról

Hatósági döntés dátuma: 2012. június 27.

null

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a 828/2012. (V. 9.) számú határozatával elfogadott Általános Pályázati Feltételek

  • II.2. pontjában található Érvényességi feltételek értelmezését az alábbiak szerint módosítja:
    „Érvényességi feltételek: a pályázóra/kedvezményezettre vagy a pályázatra vonatkozó, az ÁPF-ben és/vagy az adott pályázati felhívásban az érvényesség feltételeiként meghatározott körülmények összessége. Az a pályázat, amely ezen érvényességi feltételek valamelyikének nem felel meg, érvénytelennek minősül. Az érvénytelenségről a Médiatanács dönt”.
  • II.2. pontjában található Szinopszis értelmezését az alábbiak szerint módosítja:
    „Szinopszis: a háromszakaszos pályázati eljárás első szakaszában benyújtandó végleges dramaturgiai leírást tartalmazó dokumentum és az Alap által kiadott űrlap, valamint a felhívásban rögzített egyéb dokumentum együttesen”.
  • IV.B.2. pontját az alábbiak szerint módosítja:
    „2)Az első szakaszban a pályázó kizárólag a Médiatanács felhatalmazása alapján az Alap által kiadott űrlap és egy maximum egyoldalas végleges szinopszis, valamint a felhívásban rögzített egyéb dokumentum (együttesen szinopszis) elektronikus úton történő benyújtásával jelentkezik a pályázati eljárásra. A szinopszis csak a felhívásban megjelölt határidőig, az ott a feltüntetett email címre küldhető el. A szinopszisra és benyújtására vonatkozó feltételeket és követelményeket az adott felhívások tartalmazzák. Kizárólag az ezeknek maradéktalanul megfelelő szinopszisok kerülnek a bizottság elé értékelésre”.
  • V.2. a) pontját az alábbiak szerint módosítja:
    Az átvételi eljárás és a bontás során ellenőrizendő teljességi feltételek: a pályázat teljes, ha a pályázó
    a) a pályázati kérelmet
  • a felhíváshoz tartozó formanyomtatványokon átszerkesztés nélkül,
  • annak valamennyi fehér mezőjét, illetve munkalapját egyértelműen kitöltve,
  • annak minden oldalát, munkalapját azonos dátummal,
  • cégszerűen aláírva adta be, és
  • a pályázati dokumentáció nem tartalmaz szöveges hibaüzenetet.
  • VI.8. pontját az alábbiak szerint módosítja:
    8) Az elektronikus adathordozón (CD/DVD) benyújtott másolati példányokhoz a bírálathoz szükséges végleges dokumentumokat, amennyiben a felhívás rögzíti, úgy a megadott fájlneveken és kizárólag .pdf fájlformátumban (több oldalas melléklet esetében egy .pdf fájlban több oldalt), referenciaanyagot MPEG4, illetve MP3 formátumban kell menteni. Más formátumban, illetve más néven mentett fájlok az elektronikus adathordozókon nem szerepelhetnek, a bírálat során nem kerülnek értékelésre. Az elektronikus hordozón beadott másolati példányokba a hiánytalanul kitöltött és aláírt eredeti pályázati kérelmet szkennelt formában kell a hordozóra menteni.

 

A Médiatanács felhívja az Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét, hogy 5 munkanapon belül honlapján tegye közzé az egységes szerkezetbe foglalt Általános Pályázati Feltételeket, és az Általános Pályázati Feltételek módosításaival érintett pályázati felhívásokban vezesse át azokat.