A Médiatanács 1875/2012. (X. 30.) számú határozata

A Médiatanács által a Szentgotthárd 106,6 MHz + Felsőszölnök 97,7 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2012. július 19-én közzétett pályázati felhívásra 2012. augusztus 23-án beérkezett pályázati ajánlat tartalmi vizsgálata (Szlovén Rádió Közhasznú Nonprofit Kft. pályázó)

Hatósági döntés dátuma: 2012. október 30.

null

A Médiatanács a Szentgotthárd 106,6 MHz + Felsőszölnök 97,7 MHz médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a honlapján és hirdetményi úton 2012. július 19-én közzétett pályázati felhívásra a Szlovén Rádió Közhasznú Nonprofit Kft. által benyújtott pályázati ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a pályázótól a műsorterv tekintetében:

  • arra vonatkozóan, hogy a Formanyomtatvány III/4., III/10., III/7. és III/12. pontjaiban feltüntetett tudósítások, interjúk és publicisztikák megfelelnek-e a hírműsorszám Pályázati Felhívásban, illetve az Mttv-ben meghatározott fogalmának, valamint hogy ennek megfelelően a „hírekre”, valamint a tudósításokra, interjúkra és publicisztikára percben, illetve százalékban meghatározott vállalások összeadódnak-e, azaz együttesen teszik-e ki a hírműsorszámokra vonatkozó vállalásokat;
  • arra vonatkozóan, hogy mi okozza az eltérést az pályázati ajánlatban szereplő ismétlések heti időtartamának percben és százalékban megadott értékei között.