A Médiatanács 781/2013. (V. 8.) számú döntése

A DIGI2013 pályázati eljárás bírálóbizottsági tagjainak megválasztásáról

Hatósági döntés dátuma: 2013. május 8.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 682/2013. (IV. 25.) számú határozatával a magyarországi földfelszínen terjesztett helyi audiovizuális médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező médiaszolgáltatók digitális műsorszóró technológiára történő átállásának támogatására (DIGI2013) meghirdetett pályázati eljárásban beérkezett pályázatokat értékelő bírálóbizottság tagjává az alábbi személyeket választja meg:

Kenderessy Miklós, dr. Kozma Ákos, dr. Lupkovics Gábor Albert, Sík Zoltán Nándor, Vas Imre.

A Médiatanács a tagok közül elnöknek 2013. májustól – igazodva a REZSI2013 pályázati eljáráshoz – Kenderessy Miklóst választja meg. A bírálóbizottságban az elnöki teendőket a tagok abc-rendben, havi váltásban egymást követve látják el.

A Médiatanács a bírálóbizottsági elnök és tagok megbízási díját havonta – havi teljesítés esetén – bruttó 100.000 Ft-ban állapítja meg.

A bírálóbizottsági elnök és a tagok megbízási díja a havi teljesítés igazolását követő 15 munkanapon belül kerül kifizetésre.

A bírálóbizottsági tagok megbízatásának ideje 2013. május 9-étől 2013. november 30-áig tart.

A Médiatanács felhívja a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét, hogy

a) döntéséről értesítse a megválasztott bírálóbizottsági tagokat és a megbízási szerződéseket az elfogadottak szerint kösse meg;

b) munkanapon belül intézkedjen a bírálóbizottság összetételének a honlapon történő közzétételről.