A Médiatanács 24/2014. (I. 14.) számú döntése

Az Általános Pályázati Feltételek módosításáról

Hatósági döntés dátuma: 2014. január 14.

null

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a 2221/2012. (XII. 19.) számú határozatával elfogadott Általános Pályázati Feltételek

  • II. 1. pontját a következő 1.7. ponttal egészíti ki:

1.7) „Támogatásban nem részesülhet az a vállalkozás, amelynek közvetett és közvetlen tulajdonosi háttere annak valamennyi tulajdonosáig (természetes személyig vagy további tulajdonossal nem rendelkező vállalkozás esetén az utolsó tulajdonos személyéig lebontva) nem állapítható meg, nem vezethető le.”

  • IX. 22. pontját a következő 22.3.d) ponttal egészíti ki:

d) „amennyiben a kedvezményezett tulajdonosi szerkezetében társaság is szerepel, a társaság magánszemélyig lebontott cégkivonatait – külföldi cég esetében annak hiteles fordítását – eredeti példányban,”

  • IX. 22. pontját a következő 22.4. ponttal egészíti ki:

22.4) „A támogatási szerződés aláírására nem jogosult az a kedvezményezett vállalkozás, amelynek közvetett és közvetlen tulajdonosi háttere annak valamennyi tulajdonosáig (természetes személyig vagy további tulajdonossal nem rendelkező vállalkozás esetén az utolsó tulajdonos személyéig lebontva) nem állapítható meg, nem vezethető le. A Médiatanács a pályázatot kizárja az eljárásból, valamint a kedvezményezetett és az őt képviselő személyt meghatározott időre kizárhatja az Alap pályázati eljárásaiban való részvételből”

A Médiatanács felhívja az Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét, hogy a rendelkezésnek megfelelően módosítsa a 2014. évre vonatkozó támogatási terv szerinti már elfogadott pályázati kérelmeket azon pályázati eljárások esetében, ahol pályázatbeadás még nem volt.

Az Alap 2 munkanapon belül honlapján tegye közzé az egységes szerkezetbe foglalt Általános Pályázati Feltételeket és a módosított pályázati kérelmeket, a változásokról jelentessen meg közleményt a honlapján, és a jövőben a felhívásokat és a szerződéseket a jelen döntésnek megfelelően készítse elő.