A Médiatanács 197/2014. (III. 6.) számú döntése

Az Általános Pályázati Feltételek módosításáról

Hatósági döntés dátuma: 2014. március 6.

null

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a 2221/2012. (XII. 19.) számú határozatával elfogadott és a 24/2014. (I. 14.) számú döntéssel módosított Általános Pályázati Feltételek

  • II. 3. pontját a következőképpen módosítja:


3. Adatszolgáltatás, adatkezelés

3.1. A pályázati felhívás, a kedvezményezetté nyilvánított pályázók – az Alap honlapján is nyilvános – adatai, a támogatási szerződés – mint formaszerződés – illetve annak mellékletei az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) szerint közérdekű adatnak minősülnek, így azokról az Alap vagy a Médiatanács harmadik személy részére, annak kérelmére adatot szolgáltathat, tájékoztatást adhat, az Infotv. rendelkezéseinek megfelelően.

3.2. Az adatszolgáltatás, tájékoztatás köréből kizártak

a) a pályázatnak az Infotv. fogalmai szerint üzleti titoknak minősülő adatai,

b) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény védelme alá tartozó szellemi alkotások a jogosult hozzájárulásáig, valamint

c) harmadik személy esetleges személyi adatai a jogosult hozzájárulásáig.

3.3. Az adatszolgáltatás és a tájékoztatás köréből kizárt adatokat a pályázati kérelemben kifejezetten, egyértelműen és elkülönített módon kell közölni és a nyilvánosságra hozatalt megtiltani.

3.4. Az üzleti titok fogalma alá nem tartozhat olyan adat, amelyet e körből az Infotv. rendelkezései kizárnak.”

A Médiatanács felhívja az Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét hogy az Alap 2014. március 15-ét követő munkanapon honlapján tegye közzé az egységes szerkezetbe foglalt Általános Pályázati Feltételeket.