Megjelent a széles sávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciapályázat dokumentációjának újabb tervezete

Közzétéve: 2014. április 17.

null
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közzétette a 800 és 2600 MHz-es frekvenciasávok mint új sávok, valamint a 900, 1800 MHz-es és 26 GHz-es sávok esetében a még rendelkezésre álló, eddig nem használt blokkok értékesítésére irányuló pályázati dokumentáció tervezetét. A tervezethez 20 napon belül lehet észrevételeket tenni.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (a továbbiakban: kiíró) az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 40/A. § (1) bekezdése alapján ma közzétette a széles sávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok megszerzését szolgáló pályázat kiírási dokumentációjának tervezetét. Az anyag magyar és angol nyelven is elérhető – lásd a „Kapcsolódó dokumentumok” címszó alatti hivatkozásokat –, továbbá megtekinthető a hatóság központi irodaépületének (1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.) földszinti hirdetőtábláján.

Az NMHH stratégiai partnerként tekint a magyar digitális gazdaság fejlesztésében érdekelt piaci szereplőkre, ezért várja a szolgáltatók észrevételeit a tervezethez.

A dokumentáció tervezetének közzétételétől számított húsz (20) napon belül, 2014. május 7-ig bárki írásban megküldheti a kiíró részére a dokumentáció tervezetére vonatkozó álláspontját, javaslatát, egyéb észrevételét.

Az észrevételeket írásban postai úton vagy személyes átadással lehet eljuttatni a kiíró 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. címére, illetve az 1376 Budapest, Pf. 997. postacímére.

Az észrevételeket elektronikus levél útján is meg lehet küldeni a mobilfrekvencia@nmhh.hu e-mail címre.

Budapest, 2014. április 17.