A Médiatanács 1163/2015. (IX. 1.) számú döntése

A NEUMANNJÁNOS2014 pályázati eljárásban kedvezményezetté nyilvánított Média Index Egyesület (mint kedvezményezett) és a Székely Szeretetszolgálat Alapítvány (mint pénzügyi lebonyolító) szerződésszegéséről

Hatósági döntés dátuma: 2015. szeptember 1.

null

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 679/2014. (VII. 30.) számú döntésével az új, lekérhető (online) közszolgálati műsorszámok mint médiatartalmak gyártásának és közzétételének támogatására (NEUMANNJÁNOS2014) meghirdetett pályázati eljárásában kedvezményezetté nyilvánított Média Index Egyesület (mint kedvezményezett) és a Székely Szeretetszolgálat Alapítvány (mint pénzügyi lebonyolító) MA-NEUMANNJÁNOS2014-21/2014. iktatószámon nyilvántartott „Műteremtés (végleges cím: Csináljuk másképp” című pályázata esetében a kedvezményezett által benyújtott beszámolót és a megvalósult műsorszámot, valamint a benyújtott méltányossági kérelmet elfogadja, amennyiben a kedvezményezett további hiánypótlás keretében a jelen döntés kézhezvételétől számított 30 napon belül a hiányosságokat kijavítja. A biztosított határidő eredménytelen eltelte esetén a támogatási szerződés II.1. pontjának a pályázati kérelem 11. pontjára tekintettel történő megszegése miatt (időtartam-csökkenés), figyelemmel a szerződés VI.1. f) pontjára, a szerződés VI.2. d) pontja alapján a megítélt támogatás (1.000.000 Ft) 3,87%-ának megfelelő összegű (38.700 Ft) kötbért állapít meg, és annak összevezetését rendeli el a szerződés szerint folyósítandó utófinanszírozás összegével.

A Médiatanács felkéri a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap mecenatúra igazgatóját, hogy döntéséről 8 munkanapon belül értesítse a kedvezményezettet és a pénzügyi lebonyolítót, és egyidejűleg intézkedjék a folyósítható utófinanszírozás folyósításáról.