Tantusz – segít dönteni

A TANTUSZ az ön fogyasztói szokásai alapján segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, bemutatja a külföldi mobiltelefon-használat (roaming) költségeit, valamint a szolgáltatók kombinált (vezetékes telefon, internet, televízió együtt) csomagkínálatát is. Tájékoztat arról, hogy az ön által megadott magyarországi lakcímen milyen szélessávú internet-hozzáférések, illetve televíziós szolgáltatások közül lehet választani.

Önnek a kereséshez irányítószámot, településnevet vagy utcanevet kell megadni. Bármelyiket elkezdheti beírni az erre szolgáló mezőbe, az alkalmazás intelligens keresője a már beírt adatok szerint valós időben szűkíti a szóba jöhető találatok számát, így megkönnyíti az ön dolgát a konkrét cím kiválasztásánál.

Ha megadta a címet, betöltődik az adott helyen elérhető összes szolgáltatás. önnek további, az előfizetésre vagy a technológiára jellemző szűrők segítségével lehetősége van még jobban szűkíteni a találatok számát, mígnem a végén már csak az ön számára valóban releváns találatok maradnak a képernyőn, megkönnyítve ezzel a választást.

Indítás