A Médiatanács 124/2019. (II. 5.) számú döntése

Az archív tartalmak újrafelhasználásával készülő, XX. és XXI. századi történelmi eseményeket, személyeket, helyszíneket és évfordulókat feldolgozó történelmi dokumentumfilmek gyártásának támogatására meghirdetett NEMESKÜRTYISTVÁN2016 pályázati eljárásban kedvezményezetté nyilvánított pályázatok elkészült filmalkotásainak bírálóbizottsági értékeléséről

Hatósági döntés dátuma: 2019. február 5.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 1351/2016. (XI. 30.) számú döntésével az archív tartalmak újrafelhasználásával készülő, XX. századi történelmi eseményeket, személyeket, helyszíneket és évfordulókat feldolgozó történelmi dokumentumfilmek gyártásának támogatására meghirdetett NEMESKÜRTYISTVÁN2016 pályázati eljárásban a kedvezményezetté nyilvánított filmalkotások bírálóbizottsági értékelését elfogadja, és a bírálóbizottság elnöke részére bruttó 400.000 Ft, az értékelésben részt vevő tagok részére bruttó 350.000 Ft díjazást állapít meg.

A Médiatanács felkéri a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap mecenatúra igazgatóját, hogy intézkedjen a bírálóbizottsági tag részére a megbízási díj kifizetéséről.

a döntés melléklete: a bírálóbizottság 2019. január 16-án kelt értékelése